Skoleutviklinga som aldri kom ut av startgropa : uten implementeringsstrategi vil gode intensjoner om utvikling av skolens læringsmiljø forbli gode intensjoner! - Rørnes, Karin (Eureka forlag, 2009)
Rapport fra et samarbeidsprosjekt mellom ”Elvestrand” skole og Høgskolen i Tromsø, AFL skoleåret 2007/2008.