Hva Ida lærte oss om tilpasset undervisning og aksjonslæring - Rønningsbakk, Lisbet; Kamplid, Ingvild (Eureka Forlag, 2007)
Rapport fra prosjekt ved Naustvika skole - et samarbeidsprosjekt mellom Høgskolen i Tromsø, Avdeling for lærerutdanning og Pedagogisk Psykologisk tjeneste i Tromsø 2006.