Læring i handling : sluttrapport fra et faglig utviklingsprosjekt ved fem sykehjem i Nord-Norge - Larsen, Toril Agnete; Knudsen, Liv-Berit (Eureka Forlag, 2006)
Rapporten beskriver ideene bak, og gjennomføringen av et faglig utviklingsprosjekt, kalt ”Læring i arbeid” (LIA-prosjektet). Prosjektperioden varte fra august 2003, og ble avsluttet med en konferanse 8. februar 2005. LIA-prosjektet har vært et samarbeidsprosjekt mellom Undervisningssykehjemmet i Tromsø, Høgskolen i Tromsø og fem sykehjem i Nord-Norge.