Til kildene : fortellinger fra tre religioner : Hinduisme, Buddhisme, Islam - Meløe, Sidsel Krosby (Eureka Forlag, 2004)
Utgitt som rapport 1, 1997 i Skriftserien til Høgskolen i Tromsø, avdeling for lærerutdanning.