Elevenes syn på mobbing : tanker etter å ha lest den skjønnlitterære boka "Den gamle anorakken" - Kamplid, Ingvild; Wilhelmsen, Inger Berg (Eureka Forlag, 2008)
Rapport fra prosjekt ved Reinen skole, Tromsø kommune og Høgskolen i Tromsø, Avdeling for lærerutdanning. Prosjektet inngår i Tiltak12 i Utdanningsdirektoratets tiltaksplan ”Gi rom for lesing!”, koordinert av Høgskolen i Hedmark