Mellom hjem og hjemland. Norsksomaliske studenters opplevelse av tilhørighet, identitet og utdanningsvalg - Dahle, Fred Abdussalam (UiT Norges arktiske universitet, 2021)
Oppgaven utforsker norsksomaliske studenter ved UiT - Norges arktiske universitets opplevelser av identitet og tilhørighet, og setter dette i sammenheng med deres valg av høyere utdanning.