Dømt til å miste sitt liv ved ild og bål. Forfølgelse av trollfolk i Finnmark. - Hagen, Rune Blix (Elin Hansen, 2019)
Foredrag basert på "Dømt til å miste sitt liv ved ild og bål. Forfølgelse av trollfolk i Finnmark". Trykt som etterord i Elin Hansens skjønnlitterære bok Ildtunger, utgitt i oktober 2019, s. 317-325.