Høringsuttalelse – forslag til midlertidig lov om endringer i rettens sammensetning mv. for å avhjelpe konsekvenser av utbrudd av Covid-19 - Korsnes, Kristine Helen; Rui, Jorun I; Vangen, Marie (UiT Norges arktiske universitet, 2020)
Høringsuttalelse – forslag til midlertidig lov om endringer i rettens sammensetning mv. for å avhjelpe konsekvenser av utbrudd av Covid-19. Av Det juridiske fakultet på vegne av UiT Norges arktiske universitet.