Utarbeidelse av reduksjonsplan i siidaen. En undersøkelse av reindriftsloven § 60 tredje ledd i forhold til samisk rett - Haldorsen, Silja (UiT Norges arktiske universitet, 2020)
Temaet for masteroppgaven er reduksjonsplaner innenfor reindriften. I oppgaven studeres reindriftsloven § 60 tredje ledd i forhold til samisk rett. Samisk rett/tradisjonelle normer i reindriften er undersøkt gjennom litteratur, men også ved bruk av en kvalitativ undersøkelse.