Kan man bygge slott på sandgrunn? : en litteraturstudie om organisasjonskulturens betydning ved fusjoner - Kristiansen, Ane-Maren (Universitetet i Tromsø, 2009)
Det overordende temaet for oppgaven er organisasjonskulturens betydning ved organisatoriske fusjoner. Studien består av review av 16 artikler. Jeg ser på tiden før fusjon, implementering av fusjon og tiden etter fusjon i lys av det rasjonelle- og det klassiske perspektivet.