Sektoranalyse for de marine næringene i Nord-Norge - statusbeskrivelse og fremtidsutsikter - Winther, Ulf; Sandberg, Merete Gisvold; Henriksen, Kristian; Olafsen, Trude; Richardsen, Roger; Hognes, Erik Skontorp; Bull-Berg, Heidi; Myhr, Sindre; Sunnanå, Knut; Vik, Lars Harald; Emaus, Per-Arne; Mikkelsen, Eirik; et al. (SINTEF, 2013)
Source at http://hdl.handle.net/11250/2467876 Denne rapporten omhandler status og fremtidige muligheter for de marine næringene i Nord-Norge. Det blir pekt på utfordringer og flaskehalser for fremtidig vekst, og virkemidler og tiltak for å kunne realisere veksten. Rapporten er en av flere faglige utredningsrapporter som skal brukes som grunnlag ved den neste oppdateringen av forvaltningsplanen for det marine miljøet i Barentshavet og havområdene utenfor Lofoten. Arbeidet er gjennomført på oppdrag av Nærings- og handelsdepartementet og er gjennomført høsten og vinteren 2012/2013.