Hansen, S. S. (2020). Biokjemisk sammensetning av ulike filetstykker fra vill og oppdrettet atlantisk laks (Salmo salar L.) - med hovedfokus på fettinnhold og fettsyresammensetning. UiT The Arctic University of Norway.
Chicago Style (17th ed.) CitationHansen, Simon Skålsvik. Biokjemisk Sammensetning Av Ulike Filetstykker Fra Vill Og Oppdrettet Atlantisk Laks (Salmo Salar L.) - Med Hovedfokus På Fettinnhold Og Fettsyresammensetning. UiT The Arctic University of Norway, 2020.
MLA (9th ed.) CitationHansen, Simon Skålsvik. Biokjemisk Sammensetning Av Ulike Filetstykker Fra Vill Og Oppdrettet Atlantisk Laks (Salmo Salar L.) - Med Hovedfokus På Fettinnhold Og Fettsyresammensetning. UiT The Arctic University of Norway, 2020.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.