Russlands baser i Arktis - Mankova, Petia; Bones, Stian (Avisa Nordlys, 2020)
Avisinnlegg i avisa Nordlys 12. juni 2020 Utbygginga av militære baser og stasjoner har pågått parallelt 13 ulike steder i det russiske Arktis – fra øst til vest – og har vakt internasjonal oppsikt.