Kirurgisk behandling av lungekreft UNN 1996 - 2003 - Bjerkeng, Rune (Universitetet i Tromsø, 2008)
Studien er en retrospektiv undersøkelse pasienter med ikke-småcellet lungekreft (NSCLC) som fikk kirurgisk behandling for sin sykdom ved Universitetssykehuset i Nord-Norge i Tromsø i perioden 1996 til 2003.