Erik Pontoppidan - Norges Naturlige Historie (1752/53) - Aspaas, Per Pippin (2018)
Foredrag holdt på arrangementet "Polar bokcafè", Norsk polarinstitutts bibliotek, Tromsø, 15.11.18, arrangert av Polarmiljøsenteret.