Støttetenester for forskingsdatahandtering på UiT Noregs arktiske universitet - Conzett, Philipp; Østhus, Randi (2018)
Presentation at the Narma-workshop: Introduksjon til datahåndteringsplaner for forskerstøtte, Trondheim, 25.10.18. ( http://narma.no/narma-aktiviteter/workshop-introduksjon-til-datahandteringsplaner-for-forskerstotte/ ). Arranged by NARMA ( http://narma.no/).