Kva støtte kan vi gje til utforming av datahandteringsplanar? - Conzett, Philipp (2019)
Presentation at the workshop NARMA kompetanseutviklingsprogram for forskningsadministrasjon, Tromsø, 12.06. - 13.06.19, arranged by NARMA: http://narma.no . Kva støtte gjev vi på UiT rundt datahandteringsplanar? Retningsliner Opplæring Informasjon Rettleiing Oppfølging Korleis koma i gang?