Davvisámegiela molssaeakto- ja ohcanjearaldagaid semantihkka ja pragmatihkka. Laktapartihkkalat -go, -bat (ja eará hámit),-son ja -ges/-gis, ja partihkkalat dal ja gal molssaeakto- ja ohcanjearaldagain. - West, Aimo Ensio (UiT Norges arktiske universitet, 2019)
Nordsamiske spørresetninger - Sematikk og pragmatikk. Bruken av samiske enklitiske partikler -go, -bat (og andre former), -son og -ges/-gis og partikler dal og gal i spørresetninger.