Masterutdanning i naturfag for grunnskolelærere. Erfaringer fra pilotprosjektet i Tromsø - Thorvaldsen, Steinar (2019)
Presentasjon på seksjonsmøte naturfag NLA Bergen/Oslo, Bergen 29.01.19, arrangert av Norsk Lærerakademi. Bygger på pilotstudien Karlsen S, Olufsen M, Haugland, O.A. & Thorvaldsen S. (2017). Et tidlig gløtt inn i den nye norske lærerutdanningen. En komparativ studie av allmennlærer- og masterutdanning i naturfag for grunnskolen. UNIPED, 40 (4), 299-311. https://hdl.handle.net/10037/11819.