Samisk kunst og nasjonale ekskluderingsmekanismer - Grini, Monica (Stiftelsen Kunstkritikk, 2018)
Source at https://kunstkritikk.no/samisk-kunst-og-nasjonale-ekskluderingsmekanismer/ . OK å legge ut publisert versjon. Spurte hvem er forlaget.