Formidlingsproblemer i samfundsforskning - Holtedahl, Lisbet (The Norwegian Association for Development Research in cooperation with The University of Tromsø, 1988)
Forelesningstekst til Norsk forening for utviklingsforsknings årskonferanse, avholdt i Tromsø, 5. - 7. mai 1988.