Formidling som værktøj i kundskabsetablering. Eksempler fra Tromsø og Kamerun - Holtedahl, Lisbet (Universitetsbiblioteket i Tromsø, 1999)
Bidrag i festskriften "Sin neste som seg selv", Ole D. Mjøs 60 år.