Formidling som værktøj i kundskabsetablering; eksempler fra Tromsø og Kamerun - Holtedahl, Lisbet (Program for kulturstudier, Norges forskningsråd, 1998)
Bidrag fra startkonferansen for Norges forskningsråds Program for kulturstudier, holdt på Solstrand fjordhotel 18.-20. mars 1998.