Åpning av seminaret - Holtedahl, Lisbet (Universitetet i Tromsø, 1981)
Åpningstekst til seminaret "Kvinner og medisin" arrangert av Likestillingsutvalget ved Universitetet i Tromsø, 28. - 29. oktober 1981.