Rettskartleggingsprosessen i Finnmark i lys av Norges internasjonale forpliktelser. Betydningen av EMDs innfortolkning av prosessuelle garantier i materielle bestemmelser for rettskartlegging i Finnmark - Feodoroff, Anna-Maria (UiT Norges arktiske universitet, 2017)
Betydningen av EMDs innfortolkning av prosessuelle garantier i materielle bestemmelser for rettskartleggingen i Finnmark.