Terskelen for krenkelse av SP artikkel 27 - med utgangspunkt i samisk naturbruk - Andreassen, Mari Therese (UiT Norges arktiske universitet, 2017)
Oppgaven analyserer terskelen for inngrep i samisk naturbruk.