Nye FoU-tilbud til sjømatindustri. Forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø

Source at https://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=5WO7%2bVA9VLpIVHJvn%2f%2f9IPqo%2bGhFkL%2btNkX8Dnh9spg%3d&docid=047751dfa94f04f7aa4f019d84631691c . Rapport fra en arbeidsgruppe nedsatt for å fremme forslag til ny strategi for fiskeriforskningsm...

Full description

Bibliographic Details
Main Authors: Olsen, Ragnar Ludvig, Strøm, Terje, Sunnanå, Knut, Akse, Leif, Edvardsen, Torgeir
Format: Report
Language:Norwegian Bokmål
Published: Nofima AS 2000
Subjects:
Online Access:https://hdl.handle.net/10037/14310
id ftunivtroemsoe:oai:munin.uit.no:10037/14310
record_format openpolar
spelling ftunivtroemsoe:oai:munin.uit.no:10037/14310 2023-05-15T18:34:25+02:00 Nye FoU-tilbud til sjømatindustri. Forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø Olsen, Ragnar Ludvig Strøm, Terje Sunnanå, Knut Akse, Leif Edvardsen, Torgeir 2000 https://hdl.handle.net/10037/14310 nob nob Nofima AS Nofima rapportserie; 11/2000 https://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=5WO7%2bVA9VLpIVHJvn%2f%2f9IPqo%2bGhFkL%2btNkX8Dnh9spg%3d&docid=047751dfa94f04f7aa4f019d84631691c Olsen, R., Strøm, T., Sunnanå, K., Akse, L. & Edvardsen, T. (2000). Nye FoU-tilbud til sjømatindustri. Forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø . Nofima AS (tidligere Fiskeriforskning) og Norges fiskerihøgskole, Universitetet i Tromsø. Nofima rapportserie (11/2000) FRIDAID 1175223 82-7251-450-8 https://hdl.handle.net/10037/14310 openAccess VDP::Agriculture and fishery disciplines: 900::Fisheries science: 920 VDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900::Fiskerifag: 920 Research report Forskningsrapport 2000 ftunivtroemsoe 2021-06-25T17:56:14Z Source at https://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=5WO7%2bVA9VLpIVHJvn%2f%2f9IPqo%2bGhFkL%2btNkX8Dnh9spg%3d&docid=047751dfa94f04f7aa4f019d84631691c . Rapport fra en arbeidsgruppe nedsatt for å fremme forslag til ny strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø for nye FoU-tilbud til sjømatindustrien. Gruppen fikk i oppgave å gi innspill til styrene i Norges Fiskerihøgskole og Fiskeri¬forsk¬ning om hvordan de to institusjonene i samarbeid kan styrke satsingen overfor norsk fiske- og sjømatindustri. Gruppens anbefalinger er at styrene i Norges fiskerihøgskole og Fiskeriforskning fatter følgende beslutninger: At: " det blir inngått en samarbeidsavtale mellom Norges fiskerihøgskole og Fiskeri¬forskning som omfatter FoU og undervisning innenfor næringsmiddel¬området; " det arbeides mot Norges forskningsråd for å få et Strategisk program (SIP/SUP) innenfor marin næringsmiddelproduksjon lagt til Tromsømiljøet; " det nedsettes en faggruppe som går gjennom studieplanene for industri¬relevante kurs i næringsmiddelfag ved Norges Fiskerihøgskole B med sikte på felles bruk av personell og infrastruktur til gjennomføring av kandidat- og forsker¬utdanningen; " det initieres et prosjekt for å utrede etablering av nye forsøksfasiliteter som fyller kravene til utvikling av næringsmiddelprodukter/-prosesser. Til utredningen bør det søkes egen finansiering og engasjeres en ekstern prosjekt¬leder; " Norges fiskerihøgskole og Fiskeriforskning samarbeider om etterutdanning og kompetanse byg¬ging i sjømatindustrien. Gruppens anbefalinger er enstemmige. Report Tromsø University of Tromsø: Munin Open Research Archive Tromsø
institution Open Polar
collection University of Tromsø: Munin Open Research Archive
op_collection_id ftunivtroemsoe
language Norwegian Bokmål
topic VDP::Agriculture and fishery disciplines: 900::Fisheries science: 920
VDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900::Fiskerifag: 920
spellingShingle VDP::Agriculture and fishery disciplines: 900::Fisheries science: 920
VDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900::Fiskerifag: 920
Olsen, Ragnar Ludvig
Strøm, Terje
Sunnanå, Knut
Akse, Leif
Edvardsen, Torgeir
Nye FoU-tilbud til sjømatindustri. Forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø
topic_facet VDP::Agriculture and fishery disciplines: 900::Fisheries science: 920
VDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900::Fiskerifag: 920
description Source at https://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=5WO7%2bVA9VLpIVHJvn%2f%2f9IPqo%2bGhFkL%2btNkX8Dnh9spg%3d&docid=047751dfa94f04f7aa4f019d84631691c . Rapport fra en arbeidsgruppe nedsatt for å fremme forslag til ny strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø for nye FoU-tilbud til sjømatindustrien. Gruppen fikk i oppgave å gi innspill til styrene i Norges Fiskerihøgskole og Fiskeri¬forsk¬ning om hvordan de to institusjonene i samarbeid kan styrke satsingen overfor norsk fiske- og sjømatindustri. Gruppens anbefalinger er at styrene i Norges fiskerihøgskole og Fiskeriforskning fatter følgende beslutninger: At: " det blir inngått en samarbeidsavtale mellom Norges fiskerihøgskole og Fiskeri¬forskning som omfatter FoU og undervisning innenfor næringsmiddel¬området; " det arbeides mot Norges forskningsråd for å få et Strategisk program (SIP/SUP) innenfor marin næringsmiddelproduksjon lagt til Tromsømiljøet; " det nedsettes en faggruppe som går gjennom studieplanene for industri¬relevante kurs i næringsmiddelfag ved Norges Fiskerihøgskole B med sikte på felles bruk av personell og infrastruktur til gjennomføring av kandidat- og forsker¬utdanningen; " det initieres et prosjekt for å utrede etablering av nye forsøksfasiliteter som fyller kravene til utvikling av næringsmiddelprodukter/-prosesser. Til utredningen bør det søkes egen finansiering og engasjeres en ekstern prosjekt¬leder; " Norges fiskerihøgskole og Fiskeriforskning samarbeider om etterutdanning og kompetanse byg¬ging i sjømatindustrien. Gruppens anbefalinger er enstemmige.
format Report
author Olsen, Ragnar Ludvig
Strøm, Terje
Sunnanå, Knut
Akse, Leif
Edvardsen, Torgeir
author_facet Olsen, Ragnar Ludvig
Strøm, Terje
Sunnanå, Knut
Akse, Leif
Edvardsen, Torgeir
author_sort Olsen, Ragnar Ludvig
title Nye FoU-tilbud til sjømatindustri. Forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø
title_short Nye FoU-tilbud til sjømatindustri. Forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø
title_full Nye FoU-tilbud til sjømatindustri. Forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø
title_fullStr Nye FoU-tilbud til sjømatindustri. Forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø
title_full_unstemmed Nye FoU-tilbud til sjømatindustri. Forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø
title_sort nye fou-tilbud til sjømatindustri. forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i tromsø
publisher Nofima AS
publishDate 2000
url https://hdl.handle.net/10037/14310
geographic Tromsø
geographic_facet Tromsø
genre Tromsø
genre_facet Tromsø
op_relation Nofima rapportserie; 11/2000
https://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=5WO7%2bVA9VLpIVHJvn%2f%2f9IPqo%2bGhFkL%2btNkX8Dnh9spg%3d&docid=047751dfa94f04f7aa4f019d84631691c
Olsen, R., Strøm, T., Sunnanå, K., Akse, L. & Edvardsen, T. (2000). Nye FoU-tilbud til sjømatindustri. Forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø . Nofima AS (tidligere Fiskeriforskning) og Norges fiskerihøgskole, Universitetet i Tromsø. Nofima rapportserie (11/2000)
FRIDAID 1175223
82-7251-450-8
https://hdl.handle.net/10037/14310
op_rights openAccess
_version_ 1766219137780023296