Forblir brent barn i ilden? : framtidige leger og psykologers forhold til barndomserfaringer med henblikk på voksenhelse - Solhaug, Sigrid (Universitetet i Tromsø, 2007)
Denne oppgaven omhandler oppvekstkår og barndomsopplevelser blant en gruppe medisin- og psykologistudenter ved universitetet i Tromsø, samt deres oppfatning av oppvekst-forholdenes betydning for egen helse og for pasienter i behandling, deres tanker rundt det å besvare intime spørsmål om oppveksten, og deres synspunkter på undervisningen i denne tematikken i studiene deres.