Stress among dental students. A survey from Arkhangelsk, Russia. - Myrvold, Birgitte (UiT Norges arktiske universitet, 2017)
Et tverrsnitt studie som ble utført blant tannlegestudenter i Arkhangelsk, Russland. Hensikten med studiet var å se nærmere på graden av oppfattet stress blant tannlegestudentene. Det ble samlet inn personlige bakgrunnsdata av deltakerne i tilegg til at studentene skulle score intensiteten av stress som de hadde blitt utsatt for den siste måneden. Det ble brukt en "Dental Environment Stress Scale" (DES) hvor deltakerne kunne svare fra 1 " not stressful at all" til 4 " very stressful" .Tallene er statistisk analysert i IBM SPSS versjon nr. 24 for Mac og er presentert i tabeller. Dette for å se om det var mulig korelasjon mellom de avhengige og de uavhengige variablene.