Nytten av prioritering av pasienter på Brystdiagnostisk senter (UNN) på grunnlag av kliniske henvisninger - Johansen, Ramona; Junker, Mette Bull (Universitetet i Tromsø, 2007)
Hovedformålet med denne oppgaven er å undersøke nytten av prioritering av pasienter på Brystdiagnostisk senter (BDS) på UNN. Kliniske henvisninger til BDS i Tromsø prioriteres i fem ulike grupper etter antatt hastegrad for undersøkelse og behandling. Vi har sett på de ulike gruppene med hensyn på malignitet, biopsier som tas, ventetiden før pasientene får time, aldersfordeling og symptombildet de henvises på grunnlag av.