Haemolymfeprotein som indikasjon på muskelmasse hos oppfôrede og villfangede kongekrabber (Paralithodes camtchaticus Tilesius 1815) - Kristoffersen, Kristine (Universitetet i Tromsø, 2007)
Haemolymfeprotein som indikasjon på muskelmasse hos oppfôrede og villfangede kongekrabber