Agenda Nord-Norge i et legitimitetsperspektiv: Samlende eller splittende? En casestudie om hvordan legitimiteten til en interesseorganisasjon oppfattes av interne og eksterne interessenter - Markussen, Henrik (UiT Norges arktiske universitet, 2017)
En oppgave om hvordan interne og eksterne interessenter ser på legitimitet til en interesseorganisasjon