Asymmetriske maktrelasjoner i bilaterale forhandlinger. En studie av forhandlingene mellom Norge og Sovjetunionen/Russland om avgrensingen av kontinentalsokkelen og økonomiske soner i Barentshavet - Kvalvik, Ingrid (Universitetet i Tromsø, 2000)
Dette er en hovedfagsoppgave.