Velbyrdige Kong Hans av Vardø. John (Hans) Cunninghams virke som slottsherre i Finnmark 1619-1651 - Hagen, Rune Blix (Vardø Museumsforening, 2016)
Trykt i Årbok for Vardø 2016, Vardø Museumsforening, s.14-27.