Integrering av flyktninger. De frivillige organisasjoners rolle - Hussein, Ali (UiT Norges arktiske universitet, 2017)
Denne oppgaven tar for seg de frivillige organisasjonene i Tromsø og integrasjon. Oppgaven retter søkelyset mot de frivillige organisasjoners integreringstiltak og hvorvidt dette kan være et supplement til det offentlige tilbudet.