Interkommunalt samarbeid og regionsentrering på Helgeland med fokus på Alstahaug kommune - Haraldsø, Madelen (UiT Norges arktiske universitet, 2017)
Studiet mitt omhandler det interkommunale samarbeidet på Helgeland, jeg fokuserer på Alstahaug kommune. Jeg har skrevet om hvordan kommunen og regionen blir påvirket av statlige reformer slik som Sykehusreformen fra 2002