Kunnskap og samhandling om munnhelse hos eldre på sykehjem - Magnussen, Dina Caroline; Tømmerek, Marit Irene; Lind, Elisabeth Kristensdatter Britten (UiT Norges arktiske universitet, 2016)
I denne oppgaven tar vi for oss den utfordringen samfunnet står overfor med en økende generasjon eldre som bor på institusjon, og som har flere egne tenner enn tidligere. Vi har som en del av oppgaven besøkt to tannklinikker, et sykehjem og to klasser ved Helse – og oppvekstutdanningen på en videregående skole i en liten kommune i Nord-Norge med omtrent 8000 innbyggere. Vårt ønske var å se på kompetansen, behovet, utdanningen og samarbeidet mellom de ulike yrkesgruppene. Dette har vi gjort ved hjelp av intervjuer og samtaler, samt bruk av spørreskjemaer.