Sykepleiernes møte med rehabiliteringspasienten i kommunehelsetjenesten - Evju, Anne Svelstad; Pedersen, Karin Ravn; Tingvoll, Wivi-Ann (2016)
Poster fra arrangementet Forskning for praksis - praksis for forskning. Arrangert av NSFs faggruppe for undervisning, fagutvikling og forskning i Tromsø, 30.05.16 - 31.05.16. Nasjonale føringer vektlegger at omsorgstjenestene i større grad skal legge til rette for at pasientene skal kunne benytte sine egne ressurser best mulig, og sørge for å unngå å gjøre dem til passive mottakere av helsetjenester. Dette fordrer at sykepleiere må ha et større fokus på den rehabiliterende funksjonen i kommunehelsetjenesten.