HEZA : Cudze chwalicie, swego nie znacie sami nie wiecie co posiadacie (Rotograwura Drukarni św. Wojciecha, 1920)
Katalog reklamowy perfum, Fabryka Perfum i Kosmetyków "HEZA"; obok na stronie fotografie reklamujących je słynnych polskich aktorów i piosenkarzy m.in.: Jan Kiepura, Jadwiga Dębicka, Mira Zimińska. [30] stron : ilustracje 24 cm Poznań