Napredni sustav monitoringa i obavještavanja u smart parking sustavima - Radomiljac, Andrej (Sveučilište u Splitu. Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje. Zavod za elektroniku i računarstvo., 2021)
Rad se temelji na ideji unaprjeđenja smart parking sustava dodavanje sustava obavijesti. Prvi dio rada odnosi se na opis smart parking i njegovih mogućnosti kroz primjere. U drugom dijelu rada objašnjene su korištene tehnologije NodeJS, JavaScript, MySQL i Pug. Posljednji dio rada odnosi se na sami proces izrade sustava obavijesti sa primjerima koda za određene funkcionalnosti te testiranje. This work is based on the idea of improving smart parking system with notification system. The first part of the of the paper is dealing with the smart parking system review and showing its funcitonalities through examples. In the seconda part of the paper are explained technlogies such as NodeJS, JavaScript, MySQL and Pug. The last part of the paper refers to the notificaition system development process with the exmples for specific functionalities and its testing.