Vestvågøy. Analyse av næringsutvikling og attraktivitet - Vareide, Knut; Nygaard, Marit Owren (Telemarksforsking, 2014)
Vestvågøy fikk vekst i antall arbeidsplasser i 2012. Veksten skjedde i næringslivet, og veksten i antall arbeidsplasser i Vestvågøy var sterkere enn veksten i næringslivet på landsbasis. Vestvågøy har hatt en sterk vekst i antall arbeidsplasser også på lang sikt. Arbeidsplassveksten i Vestvågøy er sterkere enn i resten av landet de ti siste årene, både i næringslivet og i offentlig sektor. Published version