Reuerendi patris, fratris Thomae VValdensis, theologiae, & Carmelitani sodalitij professoris . Opus de sacramentis : in quo doctrinae antiquitatum fidei Ecclesiae catholicae, co[n]tra Witcleuistas, Hussitas, & eorum asseclas Lutheranos, aliosque haereticos continentur . - Netter, Thomas (Salmanticae : apud Ioannem Mariam da Terranoua, & Iacobum Archarium, 1557, 1557)
[18], 288 h. Fol. Colofón Sign.: {606}8, [cruz latina]10, A-Z8, 2A-2N8. -- L. red. y curs. -- Texto a dos col. Marca tip. xil. de Terranova en port. y en vuelto de última h. -- Inic. xil