Historiarum Orientalis Indiae tomus XII : in tres libros siue tractatus distributus : quorum Primus continet descriptiones chorographicas & topographicas regnorum, prouinciarum, insularum, vrbium, castellorum, . totius illius continentis, quae vulgo Orientalis Indiae nomine censetur . : Secundus habet narrationes exquisitas aliquot nauigationum & expeditionum marinarum, ab Anglis Batauisque . in . Orientis & Austri partes susceptarum . quibus accessit Periplus orbis terrae, à Iacobo Eremita, Nauarcho Batauo absolutus . : Tertius tribuitur descriptioni quarundam Septentrionalium regionum atque insularum, ante non satis cognitarum, nempe partis Scythia, Moscoviae, quae magna pars est Sarmatiae Europaeae & Asiaticae, necnon Samogetiae, Islandiae, Gronlandiae & aliarum . - Bry, Johann Theodor de, 1561-1623 (Francofurti : apud Wilhelmum Fizzerum Anglum, bibliopolam, 1628)
Sign.:[):(]2, A-Z4, Aa-Cc4. -- La h. Cc1 es pleg. Adorno xil. en port. -- La h. Cc1 es grab. calc. de la ruta de Islandia y Groenlandia (igual al incluido en Pars X) Numerosas il. calc.: en su mayoría de J.T. de Bry, con algunas firmadas por G. Keller (cf. p. 163) Una de las XIII partes de India Orientalis. -- Frankfurt am Main, 1598-1628 [4], 208 p. : il. Fol. Relación del viaje de Jacques L'Hermite por A. Decker