Littérature groenlandaise. Lynge le magnifique - Chartier, Daniel (2009)
Étude du recueil de poésie Taqqat uummammut aqqutaannut takorluukkat apuuffiannut/The Veins of the heart to the Pinnacle of the Mind de Aqqaluk Lynge, important poète et politicien du Groenland.