Mechanismus vzniku antarktické ozónové díry - Valeška, Přemysl (Univerzita Karlova, Přírodovědecká fakulta, 2007)
Institute for Environmental Studies Ústav pro životní prostředí Faculty of Science Přírodovědecká fakulta