Rozsah pleistocénního kontinentálního zalednění na území ČR - Pavurová, Zuzana (Univerzita Karlova, Přírodovědecká fakulta, 2007)
Department of Physical Geography and Geoecology Katedra fyzické geografie a geoekologie Faculty of Science Přírodovědecká fakulta