Identifikace potenciálně diglosních dichotomií v norském jazykovém společenství - Valeš, Radomír (Univerzita Karlova, Fakulta humanitních studií, 2012)
Liberal Arts and Humanities - Communicative Module Studium humanitní vzdělanosti - Komunikativní modul Faculty of Humanities Fakulta humanitních studií