Vznik vnímání lidské gestiky a mimiky u psů domácích (Canis lupus familiaris) - přehled současných teorií - Dobrovská, Karolína (Univerzita Karlova, Fakulta humanitních studií, 2009)
Liberal Arts and Humanities - Qualified Skills Module Studium humanitní vzdělanosti - Kvalifikační modul Faculty of Humanities Fakulta humanitních studií