Geo-ekologické srovnání tundry ve středoevropských Krkonoších a subarktickém pohoří Abisko (Švédsko) =Geo-ecological comparison of tundra in the Giant Mts (Central Europe) and Abisko Mts. (subarctic Sweden) - Jeník, Jan; Kociánová, Milena; Štursa, Jan (2010)
7 28