Geo-ekologické srovnání tundry ve středoevropských Krkonoších a subarktickém pohoří Abisko (Švédsko) =Geo-ecological comparison of tundra in the Giant Mts (Central Europe) and Abisko Mts. (subarctic Sweden) - Štursa, Jan; Jeník, Jan; Kociánová, Milena (2010)
7 28